Meggyőződésünk, hogy életünkben a legnagyobb változást a napelemes erőművek és a tárolás elterjedése hozza, de szívesen foglalkozunk napkollektorok, biomassza- és biogázüzemek tervezésével és kivitelezésével is.

napelemes rendszerek napkollektorok tárolás biomassza biogáz
×

A biogázüzemek alkalmasak a legtöbb szerves hulladék, köztük az állati eredetű hulladékok feldolgozására, átalakítására és semlegesítésére egyidejű energiatermelés mellett. A szerves (hulladék)anyagok kezelését követően egy jó minőségű, homogén trágya keletkezik, mely talajerő-utánpótlásra kitűnően alkalmas. A biogázüzemekben villamos- és hőenergiává lehet feldolgozni olyan energianövények et, amelyeket élelmiszer- és takarmánytermesztésre bármilyen okból már nem hasznosítható földterületeken állítanak elő, ezáltal a biogáz-technológia hozzájárul a vidéki foglalkoztatáshoz és az életforma megőrzéséhez. Nagy tapasztalattal rendelkező partnereinknek köszönhetően, mind a biogázüzemekkel kapcsolatos tanácsadásban- , mind azok kivitelezésében is tudunk ügyfeleinknek professzionális támogatást nyújtani.

biogáz
×

A megújulókból megtermelt energia a tárolással összekötve könnyen vezérelhető, szabályozható, egyfajta digitális energiának tekinthető.

tárolás
×

A napenergia közvetett felhasználása. A különböző szerves anyagokból származik, amely felhasználható fűtésre, villamos energiatermelésre és a közlekedésben bioüzemanyagként. Környezetbarát, mert az égetésekor felszabaduló széndioxidot ellensúlyozza annak a széndioxidnak a mennyisége, amelyet a növény növekedése során megkötött.

biomassza
×

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik megújuló energiaforrások telepítésében, ezen belül napkollektoros rendszerek telepítésében is. Komplex projektmenedzsmentet kínálunk a tervezéstől egészen a kivitelezésig, pályázati lehetőség esetében pályázatírással együtt.

napkollektorok
×

Komplex megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára, melynek része a háztartási méretű kiserőművek és kiserőművek kivitelezése, az engedélyeztetési eljárás teljeskörű lebonyolítása, a hálózatra csatlakoztatás, a versenyeztetés, a projektek kivitelezésének teljes körű projektmenedzsmentje, az üzemeltetés és a monitoring egyaránt.

napelemes rendszerek
×

Egyszerűsített Energetikai Audit

Minitőzsde

Egyedi aukciók

Közbeszerzések

ISO 50001 tanácsadás

Tanúsítások

Napelemes rendszerek

Napkollektorok

Biomassza

Energia tárolás

Egyéb mérnöki tevékenység

Mérések

Villamos és gépészeti kivitelezések

TAO beruházás