Energiahatékonyságot növelő megoldásaink teljes körűek, ügyfeleink állapotfelmérésétől kezdve az egyes intézkedések, illetve beruházások megvalósításáig és azok eredményességének méréséig terjednek.

Egyszerűsített energatika audit Komplex energiahatékonysági audit iso 50001 tanácsadás Tanúsítások és mérések Energiamonitoring Villamos és gépészeti kivitelezések Energiahatékonysági társasági adókedvezmény Egyéb mérnöki tevékenység Energetikai szakreferens Energiahatékonysági kötelezettségi rendszer
×

Az energetikai elemzés során az energetikai jellemzőket vizsgáljuk meg. A jogszabályi előírások felmérése a megfelelő számítási módszerekkel történik. Ennek megfelelően energia-megtakarítást eredményező, illetve energiahatékonyságot növelő intézkedéseket javaslunk vagy igazolást állítunk ki.

~100 db
tanúsított épület
~190 db
tanúsított berendezés
Tanúsítások és mérések
×

Hosszútávú megoldás a felhasznált energia nyomon követésére. Szolgáltatásunk előnye, hogy nemcsak segítünk definiálni a mérések pontos célját és módját, hanem a kiépítés és üzemeltetés során is számíthat szakértelmünkre és támogatásunkra.

720 db
fölötti ügyfél
32.000 db
POD
560 db
Almérési pont
Energiamonitoring
×

A szabályozó hatóságokkal folyamatosan egyeztetve kiemelkedő szakértelmet nyújtunk az Energiahatékonysági Kötelezettségi Redszerben (EKR) lévő lehetőségek forrásként történő felhasználásához. Szolgáltatásunkra teljeskörű garanciát vállalunk.

1 992 db
TAO igazolás
36,4 milliárd
Ft beruházás
8,5 milliárd
Ft igénybe vett kedvezmény
EKR tanúsítvány audit
×

A szabályozó hatóságokkal és a legnagyobb adótanácsadó cégekkel folyamatosan egyeztetve kiemelkedő szakértelmet nyújtunk az energiahatékonysági beruházásoknál igénybe vehető társasági adókedvezmények igazolásában. Szolgáltatásunkra teljeskörű garanciát vállalunk.

1 992 db
TAO igazolás
80 milliárd
Ft beruházás
Energiahatékonysági társasági adókedvezmény
×

Napelemes rendszerek telepítésétől kezdve a világítás- és kazánkorszerűsítéseken át a komplex beruházásokig, minden területen tudunk támogatást nyújtani partnereinknek az energiahatékonyságot növelő beruházásaik megvalósításában.

~150 db
naperőmű telepítése
~6 MWp
beépített kapacitás
37 db
energetikai kivitelezés
Villamos és gépészeti kivitelezések
×

Komplex szolgáltatási portfóliónk számos területen nyújt további támogatást ügyfeleinknek, a bérlői továbbszámlázás szakszerű és törvényszerű kialakításától kezdve a lekötött teljesítmények optimalizációján, az energetikai tanúsítványokon és felülvizsgálatokon át egészen a műszaki ellenőri feladatok elvégzéséig. Megoldásaink között az energiagazdálkodás cégünkhöz történő teljes kiszervezése is megtalálható.

200 db
ügyfél
15 féle
különböző szolgáltatás
Egyéb mérnöki tevékenység
×

A Magyar Szabványügyi Testület a vállalatok nagy részénél már bevezetésre került MSZ EN ISO 9001:2015; MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok alapján bocsátotta ki 2011-ben az ISO 50001 Energiairányítási rendszert. Célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára az energiateljesítmény folyamatos fejlődését, beleértve az energiaforrások hatékony felhasználását és az energiabiztonságot is. Cégünk több nagyvállalati ügyfelünknél történt sikeres ISO 50001 bevezetés tapasztalatát felhasználva professzionális megoldást nyújt a rendszer bevezetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok teljeskörű ellátásában.

6 db
nagyvállalat
iso 50001 tanácsadás
×

Átvizsgáljuk és elemezzük ügyfeleink energiafelhasználási szokásait, a vételezés módját, a kereskedelmi és hálózati szerződéseit. Kiszűrjük az esetleges hibákat, túlszámlázásokat, javaslatokat teszünk az optimális műszaki- és szerződéses feltételekre.

5.500 db
szerződött
ügyfél
3500 GWH
elemzett villamos energia
2,5 mrd m3
elemzett földgáz energia
10 milliárd
HUF/év megtakarítási potenciál
Egyszerűsített energatika audit
×

Részletes, minden energianemre, illetve az épületek, technológia és szállítás valamennyi területére kierjedő műszaki állapotfelmérés és intézkedési javaslatok melyet a megrendelővel való folyamatos egyeztetések és helyszínbejárás alapján készítünk el.

786 db
ügyfél
1986 db
telephely
20.000 db
javaslat
287.500 tonna
CO2 csökkentés
Komplex energiahatékonysági audit
×

Havi, folyamatos szolgáltatásunk többről szól, mint megfelelni egy jogszabálynak: partnereink dedikált mérnök kapcsolattartónkon keresztül minden energetikával kapcsolatos problémájukra megoldást kapnak. Az értékteremtés az energiaköltségek csökkenése mellett a dolgozói és vevői elkötelezettség növekedésében is megjelenik.

720 DB
ügyfél
32.000 db
POD
~5.500 MRD
kWh/év villamosenergia
~1,5 MRD
m3/év földgáz
Energetikai szakreferens
×

Egyszerűsített Energetikai Audit

Minitőzsde

Egyedi aukciók

Közbeszerzések

ISO 50001 tanácsadás

Tanúsítások

Napelemes rendszerek

Napkollektorok

Biomassza

Energia tárolás

Egyéb mérnöki tevékenység

Mérések

Villamos és gépészeti kivitelezések

TAO beruházás