Energiahatékonyságot növelő megoldásaink teljes körűek, ügyfeleink állapotfelmérésétől kezdve az egyes intézkedések, illetve beruházások megvalósításáig és azok eredményességének méréséig terjednek.

Egyszerűsített energatika audit Komplex energiahatékonysági audit iso 50001 tanácsadás Tanúsítások Mérések Villamos és gépészeti kivitelezések Energiahatékonysági társasági adókedvezmény Egyéb mérnöki tevékenység Energetikai szakreferens Energiamonitoring
×

Az energetikai elemzés során az energetikai jellemzőket vizsgáljuk meg. A jogszabályi előírások felmérése a megfelelő számítási módszerekkel történik. Ennek megfelelően energia-megtakarítást eredményező, illetve energiahatékonyságot növelő intézkedéseket javaslunk vagy igazolást állítunk ki.

~100 db
tanúsított épület
~190 db
tanúsított berendezés
Tanúsítások
×

Saját mérőműszerekkel bármilyen jogszabály által előírt (például hőtermelő és klímaberendezések kötelező felülvizsgálata) vagy más okból szükséges (például megvilágítási szint, szén-dioxid tartalom, hőkamerás felvételek stb.) mérést gyorsan és precízen, rövid határidővel el tudunk végezni.

TÖBB 100 DB
hőtermelő és klímaberendezés felülvizsgálata
TÖBB 100 DB
hőkamerás
veszteség
feltárás
TÖBB 100 DB
sűrített levegő
szivárgás
vizsgálat
Mérések
×

Hosszútávú megoldás a felhasznált energia nyomon követésére. Szolgáltatásunk előnye, hogy nemcsak segítünk definiálni a mérések pontos célját és módját, hanem a kiépítés és üzemeltetés során is számíthat szakértelmünkre és támogatásunkra.

Energiamonitoring
×

A szabályozó hatóságokkal és a legnagyobb adótanácsadó cégekkel folyamatosan egyeztetve kiemelkedő szakértelmet nyújtunk az energiahatékonysági beruházásoknál igénybe vehető társasági adókedvezmények igazolásában. Szolgáltatásunkra teljeskörű garanciát vállalunk.

240 db
megrendelés
30 milliárd Ft
értékű beruházás
Energiahatékonysági társasági adókedvezmény
×

Napelemes rendszerek telepítésétől kezdve a világítás- és kazánkorszerűsítéseken át a komplex beruházásokig, minden területen tudunk támogatást nyújtani partnereinknek az energiahatékonyságot növelő beruházásaik megvalósításában.

~150 db
naperőmű telepítése
~6 MWp
beépített kapacitás
37 db
energetikai kivitelezés
Villamos és gépészeti kivitelezések
×

Komplex szolgáltatási portfóliónk számos területen nyújt további támogatást ügyfeleinknek, a bérlői továbbszámlázás szakszerű és törvényszerű kialakításától kezdve a lekötött teljesítmények optimalizációján, az energetikai tanúsítványokon és felülvizsgálatokon át egészen a műszaki ellenőri feladatok elvégzéséig. Megoldásaink között az energiagazdálkodás cégünkhöz történő teljes kiszervezése is megtalálható.

160 db
ügyfél
15 féle
különböző szolgáltatás
Egyéb mérnöki tevékenység
×

A Magyar Szabványügyi Testület a vállalatok nagy részénél már bevezetésre került MSZ EN ISO 9001:2015; MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok alapján bocsátotta ki 2011-ben az ISO 50001 Energiairányítási rendszert. Célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára az energiateljesítmény folyamatos fejlődését, beleértve az energiaforrások hatékony felhasználását és az energiabiztonságot is. Cégünk több nagyvállalati ügyfelünknél történt sikeres ISO 50001 bevezetés tapasztalatát felhasználva professzionális megoldást nyújt a rendszer bevezetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok teljeskörű ellátásában.

6 db
nagyvállalat
iso 50001 tanácsadás
×

Átvizsgáljuk és elemezzük ügyfeleink energiafelhasználási szokásait, a vételezés módját, a kereskedelmi és hálózati szerződéseit. Kiszűrjük az esetleges hibákat, túlszámlázásokat, javaslatokat teszünk az optimális műszaki- és szerződéses feltételekre.

5.500 db
szerződött
ügyfél
3500 GWH
elemzett villamos energia
2,5 mrd m3
elemzett földgáz energia
10 milliárd
HUF/év megtakarítási potenciál
Egyszerűsített energatika audit
×

Részletes, minden energianemre, illetve az épületek, technológia és szállítás valamennyi területére kierjedő műszaki állapotfelmérés és intézkedési javaslatok melyet a megrendelővel való folyamatos egyeztetések és helyszínbejárás alapján készítünk el.

400+ db
ügyfél
1500 db
telephely
10.000 db
javaslat
200.000 tonna
CO2 csökkentés
Komplex energiahatékonysági audit
×

Havi, folyamatos szolgáltatásunk többről szól, mint megfelelni egy jogszabálynak: partnereink dedikált mérnök kapcsolattartónkon keresztül minden energetikával kapcsolatos problémájukra megoldást kapnak. Az értékteremtés az energiaköltségek csökkenése mellett a dolgozói és vevői elkötelezettség növekedésében is megjelenik.

400+ DB
ügyfél
25.000 db
POD
~4 MRD
kWh/év villamosenergia
~1 MRD
m3/év földgáz
Energetikai szakreferens
×

Egyszerűsített Energetikai Audit

Komplex Energiahatékonysági audit

Energetikai szakreferens

Energia monitoring

Minitőzsde

Egyedi aukciók

Közbeszerzések

ISO 50001 tanácsadás

Tanusítások

Energiahatékonysági TAO

Napelemes rendszerek

Napkollektorok

Biomassza

Energia tárolás