Energiabeszerzési megoldásaink az egyszerű versenyeztetésektől a legmodernebb, a végfogyasztókat az energiatőzsdékkel összekötő szoftveres megoldásokig terjednek.

egyedi aukciók csoportos beszerzések blokklánc minitőzsde energiamonitoring közbeszerzések
×

Folyamatban lévő fejlesztésünk célja, hogy az energiamonitoringhoz használt mérési rendszer és a Minitőzsde szoftver összekapcsolásával, valamint és egy erre épülő „okos szerződéses” rendszerrel automatikus, azonnali és hamisíthatatlan elszámolási rendszert hozzunk létre a kereskedők és a fogyasztók között.

blokklánc
×

Az energiamonitoring rendszerből származó információk alapján még pontosabban paraméterezhetőek az ügyfelek fogyasztási adatai, csökkennek a kereskedői kockázatok, ami még kedvezőbb szerződéses feltételeket eredményez a fogyasztók számára.

energia monitoring
×

Az elmúlt években sikeresen ötvöztük a legmodernebb beszerzési eljárásokat a közbeszerzések szabályrendszerével, így közbeszerzésre kötelezett ügyfeleink is élvezhetik ezek előnyeit.

54 GWh
közbeszereztetett villamos energia
3 millió m3
közbeszereztetett földgáz energia
közbeszerzések
×

Nemzetközi szinten is egyedülálló, a fogyasztókat és a kereskedőket online összekötő szoftverünk teljes transzparenciát biztosít, minimálisra csökkenti az adminisztrációs költségeket és minimalizálja a beszerzések időzítéséből fakadó kockázatokat. Egész évben folyamatos online publikációval biztosítja az azonnali ajánlatadási lehetőséget a kedvező, rövid ideig tartó időszakokban is. Ugyancsak egyedülálló módon lehetőséget ad a vételi ajánlat publikálására és a kockázatvállalási határsáv megadására a személyes energiabeszerzési szakértői támogatás egyidejű és folyamatos kihasználása mellett.

63 milló m3
Földgáz energia
778 GWh
Villamos energia
2 hetente
átfogó energiapiaci elemzés
minitőzsde
×

A nagyobb beszerzési mennyiségeket és az összehangolt fogyasztási profilokat a kereskedők kedvezőbb szerződéses feltételekkel kezelik és árazzák. Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik fogyasztói csoportok szervezésében, iparági profilok összehangolásában és csoportos beszerzések teljeskörű lebonyolításában, így mindig a legjobb ajánlatot találjuk meg ügyfeleink számára.

csoportos beszerzések
×

Nagyobb, egyedi műszaki, gazdasági vagy jogi igényekkel rendelkező ügyfeleink számára olyan személyre szabott ajánlatkérési eljárásokat dolgozunk ki, melyekkel az adott időszak legjobb szerződéses feltételei érhetők el. Kiemelten figyelünk a speciális igényekre, akár több konstrukcióban, eltérő feltételrendszerrel, egyidőben lebonyolítható a versenyeztetés.

1 288 GWh
beszerzett villamos energia
130 millió m3
beszerzett földgáz energia
egyedi aukciók
×