Energetikai szakreferens

Leírás

Az energetikai szakreferens szolgáltatásunk nem csak törvényi kötelezettség, de az energetikai kiadásokat is segít csökkenteni, ezzel is növelve ügyfeleink versenyképességét.Munkánkat az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerint látjuk el, azonban szolgáltatásunk több, mint egy jogszabály, ezért számos, a törvényi előírásokon túlmutató, értékteremtő lehetőséget biztosítunk szakreferens ügyfeleinknek.


Szakreferensként a közüzemi (villany, gáz, távhő) és egyéb energiaszámlákból (üzemanyag, biomassza stb.) nyert adatokat elemezzük, amelynek eredményéről kimutatást készítünk, valamint teljesítmény optimalizálási javaslatokat teszünk, melyeket havi riport formájában juttatunk el ügyfeleinknek elektronikusan, ezzel is csökkentve a papír használatunkat és az ökológiai lábnyomunkat. Az elkövetkező években támogatást nyújtunk majd az almérők kiépítésében, azok nyilvántartásában, amely ma még rengeteg időt és energiát vesz el a cégektől.
Piacvezető energiahatékonysági tanácsadóként folyamatosan arra törekszünk, hogy fejlesztéseinkkel segítsük ügyfeleink munkáját. Ennek érdekében partnereinkkel megalkottuk az iNTENS online energiamonitoring rendszer szakreferens modulját, ami elősegíti a hatékonyabb kommunikációt és adatáramlást, számos egyéb kényelmi funkció mellett. A platform segítségével ügyfeleink havi fogyasztási adataikat is egyszerűen megadhatják online.


Megbízóink részére komplex szemléletformáló programokat biztosítunk. Többek között ilyen a havonta megjelenő GoGreen magazinunk, melyben aktuális, fenntartható fejlődéssel kapcsolatos témákat dolgozunk fel, ezzel aktív részt vállalunk partnereink energiatudatos szemléletének kialakításában. Ügyfeleinket Családi nap szervezésében is segítjük, mely a munkavállalók érdeklődésének és figyelmének felkeltését célozza az aktuális, energiahatékonysággal összefüggő és a háztartásokban is alkalmazható bemutatókkal, nyereményjátékokkal és kvízműsorral. Az Okos Családi Kihívás a fenntartható életmód, az energiatakarékosság, energiahatékonyság, megújuló energiák és okos háztartás témájával foglalkozik.


10 éves szakértői tapasztalatunkkal segítséget nyújtunk ügyfeleinknek az energiahatékonysági társasági adókedvezmények (TAO kedvezmények) felhasználásában. A szabályozó hatóságokkal és a legnagyobb adótanácsadó cégekkel folyamatosan egyeztetünk, az eddig elkészített több száz igazolás kellő alapot szolgáltat, hogy szolgáltatásunkra teljeskörű garanciát vállaljunk.


A villamos és földgáz energia beszerzése komplex, pénzügyi, jogi és műszaki szaktudást igénylő feladat. Szakreferensként a saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló Minitőzsde szoftverünk segítségével támogatjuk ügyfeleinket a villamos és földgáz energia beszerzésekben, akár közbeszerzési eljárással - megfelelő biztosítékokkal, energiajogi támogatással és jelentős referenciákkal.


Komplex energiahatékonysági tanácsadóként további szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. Segítünk az ISO 50001 rendszer bevezetésében, elvégezzük a nagyvállalatok számára a 4 évente kötelező energetikai auditot, vagy akár komplex projektmenedzsmentet nyújtunk az energiahatékonysági beruházások megvalósításához.


Referenciák

Eredményeink

680 db
fölötti ügyfél
32.000 db
POD
~5200 MRD kWh/év
villamosenergia
~1,5 MRD m3/év
földgáz
×

Egyszerűsített Energetikai Audit

Minitőzsde

Egyedi aukciók

Közbeszerzések

ISO 50001 tanácsadás

Tanúsítások

Napelemes rendszerek

Napkollektorok

Biomassza

Energia tárolás

Egyéb mérnöki tevékenység

Mérések

Villamos és gépészeti kivitelezések

TAO beruházás